Mineralissima

make-up

MINERALISSIMA

Houd jij van make-up met een natuurlijke uitstraling die past bij een bewuste lifestyle? MINERALISSIMA biedt een breed scala aan natuurlijke, mooie en onberispelijke minerale cosmetica, make-upkwasten en andere accessoires ‒ allemaal gemaakt van de beste ingrediënten uit de natuur.

Toonaangevend

MINERALISSIMA ging van start als kleinschalig make-upmerk dat alleen gebruikmaakte van natuurzuivere producten en ingrediënten. Het bleek een gat in de markt voor mensen die op zoek waren naar natuurlijke, verfijnde en milieuvriendelijke producten.

Merk

MINERALISSIMA is uitgegroeid tot een toonaangevend merk dat nog steeds alleen de beste, zuiverste en meest natuurlijke componenten gebruikt voor zijn producten. MINERALISSIMA heeft natuurlijke, luxueuze lipsticks, niet‐vlekkende foundations, allerlei soorten verleidelijke oogschaduw en een hoogwaardige kwastenset, waarmee de minerale make-up kan worden aangebracht.

Zuiver

Zuiver, natuurlijk en adembenemend mooi – dat zijn de basiskenmerken van de minerale make-up van MINERALISSIMA. Bovendien bestaat het gehele assortiment uit veganistische cosmetica.

Zuiver zijn. Natuurlijk zijn. Wees mooi met MINERALISSIMA.